Over Lab

Bij lab werken wij aan een voortdurende verbetering van de lessen, onze vaardigheden en kennis. Bij Lab worden de lessen voorbereid. Het vormt de basis van onze methodische en didactische keuzes in de lessen. Middels onze volgsysteem, videofeedback en waar nodig bewegingsanalyses streven wij het meest uit ieder beweging en beweger te halen. 

 

Volgsysteem

Maak je gebruik van onze volgsysteem? Na aanmelding krijgt de lid (geen proefles) een "nulmeting ".  De freerun "skills" worden op basis van de vijf motorische vaardigheden gemeten. Hierna blijven wij het niveau monitoren (schriftelijk of fysiek). Per jaar komt er een statusoverzicht met de huidig niveau, ontwikkelingen en leerpunten. Dit helpt ons om ieder deelnemer op maat te begeleiden. 

 

Motorishe vaardigheden

-Snelheid

-Kracht

-Coördinatie

-Lenigheid

-Uithoudingsvermogen

 

Videofeedback

Een voorbeeld spreekt meer dan duizend worden.  Bij Freerunnersz weten wij dat observatie belangrijke feedback kan leveren.  Observatie van de leerling naar een expert of andersom. 

 

Bewegingsanalyses

Als onderwijzer (trainer) is het beschikken over kennis van een bepaalde beweging onmisbaar. In een bewegingsanalyse wordt er gekeken naar de spieren, gewrichten en het lichaamshouding bij een bepaalde beweging. De uitvoering van onze freerunners wordt dan vergeleken met een expert. 

 

Enkele voordelen van een bewegingsanalyse

- Achterhalen uitvoeringsfout.

- Inzicht voor verbeteringen.

- Zinvolle Tips geven.

- Juistheid van instructie.

- Kennis over de lichaamsmogelijkheden.

- Kennis over externe krachten en omgevingsfactoren.

 

Maak uw abonnement compleet met LAB

Deze upgrade kunt u voor een aanvullend € 5,99 per maand aanschaffen. Let op! Enkel aan te schaffen i.c.m. één van onze abonnementen.

 

 

 

Voor het maken van beeldmateriaal bij minderjarigen is er conform de wet op privacy toestemming van een ouder (voogd) vereist.

Freerunnersz zal nooit zonder ouderlijke toestemming beelden van minderjarigen in enige vorm gebruiken of maken.

Na verlening van toestemming worden de beelden voor het volgsysteem, videofeedback, analyses en als promotiemateriaal gebruikt.