Onze visie

Freerunnersz staat garant voor plezier in het bewegen. We zijn er overtuigd dat een intrinsieke motivatie een sterke basis voor diverse leermomenten vormt. Bij een intrinsieke motivatie werk je vanuit eigen interesse richting een bepaald doel. 

Ter stimulering van een intrinsieke motivatie in onze free-runlessen streven wij naar voldoening van de drie basisbehoeften van ieder kind.     

 

1. Competentie: Oftewel uitdagende en gedifferentieerde (op niveau afgestemd) free-run situaties met diverse obstakels creëren. 

2. Autonomie: Bij het volledig beheersen en veilig kunnen uitvoeren van een bepaalde vaardigheid mogen kinderen deze zelfstandig oefenen en/of uitbreiden ( altijd met toezicht en begeleiding).

3. Sociale betrokkenheid: We werken vanuit de volgende waarden en normen. Respect, vertrouwen en veiligheid (zowel emotioneel als fysiek). Hiermee is het streven naar een optimale sfeer in de lessen. 

 

Onze doel

Wij willen graag een bijdrage leveren aan een sportief en gezonde Nederland. Volgens de CBS voldoet Ongeveer 60% van jongeren tussen de 6 en 18 aan het beweegnorm. Als Freerunnersz meer jongeren kan enthousiasmeren om te gaan sporten dan is onze doel zeker behaald. Dit doen wij dus in combinatie met de eigen passie voor freerunning en parkour.

Het stopt niet daar, in de komende jaren gaan we ons ook bezighouden met de volgende vragen:

-Hoe krijg je mensen aan het sporten en bewegen?

-Hoe houd je mensen aan sporten en bewegen?

 

 

 


Maak kennis met de initiatiefnemer!

 

Hoi allemaal,  

Mijn naam is Eldrimar. Ik ben een enthousiaste sporter, freerunner en vakdocent lichamelijke opvoeding. In het algemeen hou ik me graag bezig met allerlei sporten. Voetbal, volleybal het hele pakket. Vandaar ook mijn carrière keuze. Elke dag gezellig sporten en bewegen is weer een feest! 

Tijdens mijn opleiding bij de Fontys sporthogeschool heb ik veel moois van de sportwereld mogen zien, leren en ervaren. Daarnaast had ik 3 jaar de functie van Hoofdtrainer Freerun bij Kunst en Kracht Tilburg. Komend schooljaar ga ik aan de slag bij Gemeente Tilburg als combinatiefunctionaris. Daarnaast zal ik de trainingen bij Freerunnersz verzorgen. Ik zie jullie allemaal verschijnen. Ik heb er zin in! Jullie ook?

 

 

Een impressie van Eldrimar