Onze visie

Freerunnersz staat garant voor plezier in het bewegen. We zijn er overtuigd dat een intrinsieke motivatie een sterke basis voor diverse leermomenten vormt. Bij een intrinsieke motivatie werk je vanuit eigen interesse richting een bepaald doel. 

Ter stimulering van een intrinsieke motivatie in onze free-runlessen streven wij naar voldoening van de drie basisbehoeften van ieder kind.     

 

1. Competentie: Oftewel uitdagende en gedifferentieerde (op niveau afgestemd) free-run situaties met diverse obstakels creëren. 

2. Autonomie: Bij het volledig beheersen en veilig kunnen uitvoeren van een bepaalde vaardigheid mogen kinderen deze zelfstandig oefenen en/of uitbreiden ( altijd met toezicht en begeleiding).

3. Sociale betrokkenheid: We werken vanuit de volgende waarden en normen. Respect, vertrouwen en veiligheid (zowel emotioneel als fysiek). Hiermee is het streven naar een optimale sfeer in de lessen. 

 

Onze doel

Wij willen graag een bijdrage leveren aan een sportief en gezonde Nederland. Volgens de CBS voldoet Ongeveer 60% van jongeren tussen de 6 en 18 aan het beweegnorm. Als Freerunnersz meer jongeren kan enthousiasmeren om te gaan sporten dan is onze doel zeker behaald. Dit doen wij dus in combinatie met de eigen passie voor freerunning en parkour.

Het stopt niet daar, in de komende jaren gaan we ons ook bezighouden met de volgende vragen:

-Hoe krijg je mensen aan het sporten en bewegen?

-Hoe houd je mensen aan sporten en bewegen?

 

 

 


Maak kennis met onze team en de initiatiefnemer!

 

Hoi allemaal,  

Als enthousiaste beweger en sporter hou ik me graag bezig met allerlei activiteiten. Voetbal tot windsurfen het gaat alle kanten op.  Ik ontdek graag nieuwe dingen en ben zeer avontuurlijk. Tijdens mijn ALO opleiding bij de Fontys sporthogeschool heb ik veel moois van de sportwereld mogen zien, leren en ervaren. Als trainer heb ik inmiddels meer dan 5 jaar aan ervaring. Twee jaar actief als assistent-trainer en als vervolg drie jaar actief als  hoofdtrainer freerunning bij Kunst en Kracht Tilburg. Naast mijn werk als trainer en docent lichamelijke opvoeding heb ik Freerunnersz LAB opgericht. Meer weten over mij? Ga gerust een gesprek aan. 

 

Oprichter.

 

Trainer Elijah

Trainer Elijah.

 

 

Assistent-trainer Jessey.

Assistent-trainer Jessey.

 

Assistent Sam

Assistent Sam.

 

 

Assistent-trainer Ryshently

Assistent-trainer Ryshently.

 

 

Assistent Marius.

Assistent Marius.

 

 

Assistent-trainer Jelle.

Assistent-trainer Jelle.